Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u tijeku je sanacija

VIDEO Požari na šibenskom području pod nadzorom vatrogasaca: "Situacija na Grebaštici je odlična"

Aktualno Galerija Gašenje požara na odlagalištu otpada Bikarac kod Šibenika - 4 Gašenje požara na odlagalištu otpada Bikarac kod Šibenika - 4 Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Gašenje požara na odlagalištu otpada Bikarac kod Šibenika - 3 Gašenje požara na odlagalištu otpada Bikarac kod Šibenika - 3 Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Gašenje požara na odlagalištu otpada Bikarac kod Šibenika - 2 Gašenje požara na odlagalištu otpada Bikarac kod Šibenika - 2 Foto: Niksa Stipanicev/Cropix Gašenje požara na odlagalištu otpada Bikarac kod Šibenika - 1 Gašenje požara na odlagalištu otpada Bikarac kod Šibenika - 1 Foto: Niksa Stipanicev/Cropix +5 Opožareno područje kod Grebaštice - 14 Galerija 1/10 >>
Požar kod Grebaštice pokraj Šibenika koji je u nedjelju ponovno aktiviran te požar koji je istog dana planuo na odlagalištu otpada stavljeni su pod nadzor vatrogasaca.

"Požar odlagališta Bikarac bio se proširio izvan kruga odlagališta, ali je u međuvremenu ugašen dok je veliki dio otvorenog plamena unutar Bikarca stavljen pod nadzor", rekao je Hini zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Darko Dukić.

Na terenu je 25 vatrogasca kojima pomažu dva airtraktora te je u tijeku je sanacija.

Pod nadzorom vatrogasaca je i požar kod Grebaštice koji je na brdu Jelinjak ponovno planuo u nedjelju ujutro, ali još nije lokaliziran.

Taj su požar u nedjelju gasila po dva kanadera i airtraktora nakon čega je dio zračenih snaga preusmjeren na odlagalište Bikarac odakle je dojava o požaru stigla oko 13:30. "Situacija na Grebaštici je odlična i sad radimo na natapanju izdimljavanja", kazao je Dukić.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene