Riječ je o dobro organiziranoj i uigranoj ekipi koja je radila na području zagrebačke Dubrave gdje su imali i pravu malu ilegalnu tvornicu.


Carina je u suradnji s policijom razbila ilegalnu trgovinu odjećom i obućom! U akciji kodnog naziva "Žig 2" otkriveno je 120 tisuća komada različitih tekstilnih odjevnih predmeta, repro-materijala te osam šivaćih strojeva.

Vezani članci Drvo u Dubravi Zlokobna poruka na zagrebačkoj tržnici: Sa stabla vise četiri vješala, nakon našeg teksta policija izašla na teren Vozač se automobilom zabio u parkirana vozila u Dubravi Policija objavila detalje jučerašnje nesreće u Dubravi: Vozač bježao s mjesta druge nesreće, Audi mu je privremeno oduzet

Riječ je o dobro organiziranoj i uigranoj ekipi koja je radila na području zagrebačke Dubrave gdje su imali i pravu malu ilegalnu tvornicu za proizvodnju odjeće. Ukupna procijenjena vrijednost privremeno oduzete robe iznosi 13 milijuna i 900 tisuća kuna.

Panika na tržnici: Odjeću pronašli i u kutijama banana, kontrola sve zapljenila

"Ovakvi proizvodi, znači proizvodi visoko renomiranih marki se ne prodaju na tržnicama, znači na mjestima koja nisu uobičajena za takav način prodaje i prije svega cijena - znači, cijena je ta koja odskače, normalno da to trebaju pripaziti prilikom kupnje takve vrste proizvoda". objasnio je Antonio Mučnjak, pomoćnik ravnatelja Carinske uprave.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook