Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prikupljeno 35 tisuća eura

Akcija pomoći uspjela! Teško bolesni Dejan putuje za Njemačku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz obitelji teško bolesnog Dejana Avgustinovića stigle su u našu redakciju sjajne vijesti - zahvaljujući dobrim ljudima, prikupljeno je 35 tisuća eura i 19-godišnjak 13. listopada putuje u Njemačku na spasonosnu operaciju!

Priča o danas 19-godišnjem Dejanu Avgustinoviću, koji od teškog oblika epilepsije boluje već 7 godina i jedini mu je spas operacija u inozemstvu, zahvaljujući ljudima dobrog srca i njihovim novčanim donacijama krenula je boljim putem - mladić s obitelji za 10 dana putuje za Njemačku!

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Osudio iranski napad Zelenski: "Izrael nije bio sam, a Ukrajina čeka mjesecima'' Slika nije dostupna Uplatili već 200 tisuća kuna Klinika spremna za operaciju, no obitelj NEMA novaca!

'Prikupljeno je 35 tisuća eura, pa sam sretan što vam mogu reći da 13. listopada putujemo za Njemačku Dejan, supruga Ivanka, ja i prevoditelj, a 15-tog se moramo javiti u Kliniku Schön', s uzbuđenjem u glasu kaže otac bolesnog mladića Anto Avgustinović za Dnevnik.hr.

>>'Sati su u pitanju': Dejanu (19) HITNO treba pomoć da ode na operaciju koja mu može spasiti život!

Nakon što nisu uspjeli putem HZZO-a prikupiti novac za liječenje, te nakon konzultacija s njemačkim i američkim stručnjacima, koji tvrde kako su '99,9 posto sigurni da mogu operirati i izliječiti Dejana', kako kaže otac Anto, upućen je apel javnosti, koja se i ovog puta odazvala.

''Nadamo se najboljem, a svima koji su pomogli našem Dejanu hvala od srca, ma nemam riječi kojima bismo im zahvalili i ja i supruga Ivanka i kćerke Dejana i Suzana, nemam riječi, hvala ljudi, hvala od srca!', poručio je Dejanov otac Anto svima koji su pomogli da Dejan Avgustinović dobije šansu za bolji i kvalitetniji život.

Obzirom da će boravak u Njemačkoj potrajati najmanje 14 dana, a prema nekim prognozama i puno duže, a prikupljena su sredstva dovoljna samo za operaciju, akcija pomoći obitelji Avgustinović se nastavlja.

Avgustinović Dejan
Kozari put 78, 10000 Zagreb
OIB: 36692288130
Žiro račun: 2402006 -3102451973
ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK DD
SWIFT ADRESA (BIC): ESBC HR 22
IBAN: HR8824020063102451973
KONTAKT: OTAC ANTO - 091- 2522-463

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene