Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadovoljili kriterij

A rekorder u legalizaciji nekretnina je...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rekordere u legalizaciji nekretnina koji su zadovoljili kvotu od 20 posto riješenih zahtjeva može se nabrojati na prste jedne ruke.

Samo je pet hrvatskih gradova koji su zadovoljili kriterij iz Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama, prema kojem su do kraja 2013. godine trebali zadovoljiti kvotu od 20 posto riješenih zahtjeva za legalizacijom.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

To su Dubrovnik sa 24,72 posto riješenih zahtjeva, Bjelovar sa 22,44 posto, Vukovar sa 21,30 posto, Virovitica sa 21,07 posto te Vodnjan sa 20,08 posto, objavljeno je u Registru broja riješenih zahtjeva na stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

Možda vas iznenadi koliko se ljudi prijavilo za posao u Agenciji za legalizaciju

Krajem lipnja ponovno će se provjeravati stanje, ali tada će kvota biti 35 posto riješenih zahtjeva. Gradovi i županije koje to ne dostignu, svoje će neriješene predmete morati prepustiti Agenciji za ozakonjenje bespravne gradnje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene