Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umorili se

VIDEO Posao snova: Saborski zastupnici danas su radili 9 minuta i 21 sekundu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborskim zastupnicima jako se žurilo započeti svoj trotjedni godišnji odmor.

Zastupnici Hrvatskog Sabora danas se i nisu previše umorili. Današnja sjednica trajala je samo 9 minuta i 21 sekundu - od trenutka kad su sjeli do trenutka kad su ustali.

Pročitajte i ovo Sabor Izvanredna sjednica Oporba zaključkom traži smjenu uprava svih odgovornih za aferu "plin za cent" Slika nije dostupna Sjednica Sabora Sinčić: "Možemo očekivati raznorazne katastrofe i trebamo akcijski plan"

U tih 9 minuta efektivnog je rada bilo još manje budući da je potpredsjednik Sabora Nenad Stazić još nekoliko puta morao upozoravati kolege da sjednu kako bi započeli s raspravom.

Sabor brzinski izglasao provjeru potpisa - čeka ih odmor od tri tjedna!

A ono što su uspjeli u svom dugom i napornom radnom danu bilo je imenovati Nacionalno vijeće za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj, zadužiti Vladu da provjeri broj i vjerodostojnost potpisa prikupljenih u sklopu referendumske inicijative Stožera za obranu hrvatskog Vukovara te odbaciti financijsko izvješće HOO-a za 2012. godinu.

A nakon toga su otišli na trotjedni godišnji odmor. A kako je izgledala sjednica od 9 minuta i 21 sekunde, pogledajte u našem videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene