Inicijativi 67 je previše, počeo je opadati broj potpisa koje prikupljaju za referendum. Za to optužuju Vladu i promidžbene spotove kojima promovira svoju mirovinsku reformu.

Galerija


Iz Matice hrvatskih sindikata poručuju da su posljednje izjave premijera i pojedinih članova Vlade usmjerene ne samo protiv ove akcije, nego i protiv naroda, te da je sve dovelo i do incidentnih situacija.

Vezani članci Vilim Ribić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Vilim Ribić o sporazumu s Vladom: "Dio nenastavnog osoblja priča o izdaji. To je frapantno, apsurdno!" Štrajk protiv mirovinske reforme u Francuskoj (Foto: AFP) - 4 Masovni prosvjedi više od 500.000 ljudi u Francuskoj protiv mirovinske reforme: Privedeni deseci prosvjednika

''Da reklama djeluje i da vlast zapravo radi protiv naroda, najbolje se vidi i po nekoliko ekscesa koji su se dogodili ne samo po ovom jenjavanju, već i po nekoliko ekscesa. U Zagrebu na Sveticama su napadnute naše kolegice koje su stajale na štandu, trgani su plakati'', rekao je Vilim Ribić, predsjednik Matice hrvatskih sindikata. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Teška prometna nesreća u Zagrebu: Tri osobe završile u bolnici, snimke pokazuju svu žestinu sudara