Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''67 je previše''

Ribić o incidentima pri prikupljanju potpisa za referendum: ''Napadnute su kolegice na štandu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Inicijativi 67 je previše, počeo je opadati broj potpisa koje prikupljaju za referendum. Za to optužuju Vladu i promidžbene spotove kojima promovira svoju mirovinsku reformu.

Iz Matice hrvatskih sindikata poručuju da su posljednje izjave premijera i pojedinih članova Vlade usmjerene ne samo protiv ove akcije, nego i protiv naroda, te da je sve dovelo i do incidentnih situacija.

Pročitajte i ovo Milivoj Špika i Marko Biočina OBEĆANJE VLADE Dio umirovljenika nezadovoljan najavom Vlade o usklađivanju mirovina: "Bliži se superizborna godina pa slijedi superigrokaz" Najam gradskih stanova - 1 Četiri velika grada Kako do povoljnijeg najma stana? U jednom hrvatskom gradu već ima stanova čija je cijena čak četiri puta niža od tržišne, pogledajte u čemu je stvar

''Da reklama djeluje i da vlast zapravo radi protiv naroda, najbolje se vidi i po nekoliko ekscesa koji su se dogodili ne samo po ovom jenjavanju, već i po nekoliko ekscesa. U Zagrebu na Sveticama su napadnute naše kolegice koje su stajale na štandu, trgani su plakati'', rekao je Vilim Ribić, predsjednik Matice hrvatskih sindikata. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Aktualno Teška prometna nesreća u Zagrebu: Tri osobe završile u bolnici, snimke pokazuju svu žestinu sudara Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 1 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 1 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 2 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 2 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 4 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 4 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 3 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 3 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 5 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 5 +2 Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Ivan Rebic/PIXSELL - 8 Crna kronika Teška prometna nesreća u Zagrebu: Tri osobe završile u bolnici, snimke pokazuju svu žestinu sudara 1/8 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene