Inicijativi 67 je previše, počeo je opadati broj potpisa koje prikupljaju za referendum. Za to optužuju Vladu i promidžbene spotove kojima promovira svoju mirovinsku reformu.

Galerija


Iz Matice hrvatskih sindikata poručuju da su posljednje izjave premijera i pojedinih članova Vlade usmjerene ne samo protiv ove akcije, nego i protiv naroda, te da je sve dovelo i do incidentnih situacija.

Vezani članci Roditelji traže dulji boravak uz bolesnu djecu u bolnicama Tata Roberto i tata Ivan ne odustaju od zahtjeva: "Obitelji moraju boraviti uz svoje najdraže" Mladen Novosel Sindikati jedinstveni da trgovine ne trebaju raditi nedjeljom: "Građani mogu kupovati šest dana u tjednu"

''Da reklama djeluje i da vlast zapravo radi protiv naroda, najbolje se vidi i po nekoliko ekscesa koji su se dogodili ne samo po ovom jenjavanju, već i po nekoliko ekscesa. U Zagrebu na Sveticama su napadnute naše kolegice koje su stajale na štandu, trgani su plakati'', rekao je Vilim Ribić, predsjednik Matice hrvatskih sindikata. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Teška prometna nesreća u Zagrebu: Tri osobe završile u bolnici, snimke pokazuju svu žestinu sudara