Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DRUGI ROĐENDAN FLASH VIJESTI

60 sekundi dovoljno je za najzanimljivije vijesti dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije točno dvije godine posjetitelji Dnevnik.hr-a imali su prvi put priliku pogledati 5 najzanimljivijih vijesti iz zemlje i svijeta u samo 60 sekundi – Flash vijesti počele su s emitiranjem.

Na stjecanje popularnosti nisu dugo čekali, a voditeljski tim Ema Branica i Marin Dragičević postali su zaštitna lica jedinstvenih vijesti u Hrvatskoj.

Traju jednu minutu, ali za njihovo nastajanje potrebni su sati.

Emin radni dan počinje već u 5 ujutro, kako bi na vrijeme stigla sve pripremiti.

'Oko 6 sam već u redakciji, pregledavam sve strane i domaće portale, a zatim slijedi šminkanje. Kada se to radi po televizijskim standardima, onda traje 45 minuta. Nakon toga pišem najave, za što je potrebno 15-ak minuta, a zatim ih snimam u studiju. Na kraju ostaje još montaža i sve je gotovo nekoliko minuta prije 9 sati kad ih objavljuje Dnevnik.hr i emitira Doma TV', kaže Ema koja, osim što uređuje i vodi Flash vijesti, radi i kao novinarka Provjerenog.

Marin si može priuštiti dulji san, jer voditeljima za šminkanje ipak treba manje vremena nego voditeljicama. A onda kreće u potragu za najzanimljivijim vijestima.

'Sve pripremamo u dogovoru s dnevnim urednikom portala Dnevnik.hr, pratimo vijesti s terena i međunarodnu razmjenu', kaže Marin koji nakon pripreme Flash vijesti nastavlja svoj radni dan kao novinar Dnevnika Nove TV. 'Često mi se dogodi da baš jednu od priča kojom započnem dan u Flash vijestima, nastavim raditi za Dnevnik Nove TV. Pa s njom i završavam radni dan', priča Marin.

Dva puta na dan, u 9 i u 14 sati, Marin i Ema donose 5 najzanimljivijih vijesti iz zemlje i svijeta. Puno truda, dobrih rezultata i velika ljubav prema poslu traju već dvije godine. Želimo im sretan rođendan i puno novih uspjeha!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene