Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponudili pomoć zajednici

6. Flota Američke ratne mornarice oduševljena Viktorom Lencem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brodogradilište Viktor Lenac oduševilo je predstavnike 6. Flote Američke ratne mornarice koji su im povjerili remont svog broda Mount Whitney.

Zapovjednik broda zahvalio je i gradu i županiji na gostoprimstvu i sjajnom početku suradnje. 165 članova posade svakoga dana radi na obnovi broda, a u slobodno vrijeme, kaže, uživaju u prekrasnom krajoliku i našoj sjajnoj gastronomskoj ponudi. Voljeli bi na gostoprimstvu i uzvratiti te su ponudili svoje slobodno vrijeme za pomoć zajednici.

Pročitajte i ovo Ilustracija USKOK provodi izvide Skandal s vojnim helikopterima: Remont preplatili 10 milijuna eura? Slika nije dostupna Zadovoljni remontom AMERIČKI RATNI BROD IM STALNA MUŠTERIJA Viktor Lenac dobio posao vrijedan do 30 milijuna dolara

'Iako smo ovdje manje od tjedan dana moram reći da je početak suradnje zaista sjajan. Brodogradilište Viktor Lenac pokazalo se izvrsnim zbog svojega brzog i progesionalnog rada. Jedva su dočekali početak radova i siguran sam da će napraviti sjajan posao. Hvala vam. Nadamo se, kao što se vjerojatno i vi nadate da je ovo samo prvi od mnogih naših brodova koji će doći', rekao je kap. Ted Williams, zapovjednik broda Američke ratne mornarice Mount Whitney.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene