Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor u KB Merkur

500. transplantacija jetre: 'Ovo je posao u koji se mora uložiti puno znanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu obilježavanja 500. transplantacije jetara predsjednica Vlade Jadranka Kosor posjetila je u pratnji ministra zdravstva Kliničku bolnicu Merkur.

Istaknula je kako Hrvatska bilježi porast broja darivatelja. I broj uspješnih transplantacija porastao je za 54 posto, što nas je stavilo na drugo mjesto iza Španjolske. Premijerka je posjet bolnici iskoristila i za obilazak odjela, ali i 500. pacijenta.

Pročitajte i ovo LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti" Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...''

'Zahvaljujem na ustrajnosti koju ste pokazali, ali prije svega bih rekla na znanju. Sigurno je da ovaj posao, koji obavlja transplantacijski tim uz potporu cijele bolnice od ravnatelja do svih zaposlenih, jest posao u koji se mora uložiti puno znanja', rekla je Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene