Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić posjetio je jutros djelatnike Zimske službe Grada Zagreba.


Dežurna ekipa ga je upoznala s radom i organizacijom u ovoj izvanrednoj situaciji u kojoj je tijekom noći napadalo i do tridesetak centimetara snijega, izvijestili su iz Gradske skupštine.

Vezani članci Snijeg u Srbiji - 4 Nezapamćena snježna oluja pogodila jugozapadni dio Srbije, nanosi snijega viši od tri metra Skijanje Spuštanje padinama nekima više nije dovoljno uzbudljivo pa su malo začinili spust

Iz zimske službe su istaknuli kako je samo noćas na zagrebačkim prometnicama potrošeno oko 500 tona soli, a u roku od 3 sata nakon što prestane snijeg cijeli će grad biti očišćen. Pred Zimskom službom je, dodaju iz Grada, 2.600 kilometara prometnica koje treba očistiti.

>> Hrvatska pod snijegom: U prometu KAOS!

'Zagrebačka Zimska služba dokazano je visokoorganizirana i spremna za najveće izazove. Radilo se cijelu noć, ceste se čiste i dalje, ali puno lakše će im biti kada snijeg prestane padati. Srećom nije radni dan, ali građane svejedno molim za strpljenje i da budu oprezni u prometu. Sigurnost nam svima mora biti na prvom mjestu', istaknuo je predsjednik Gradske skupštine pri jutrošnjem obilasku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook