Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Flash vijesti

5 vijesti koje vam ne bi trebale promaknuti ovo jutro!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obilježavanje 11. rujna, ekskluzivne snimke zapaljenih automobila; obitelj koja je odselila; Abramovićeva flota;Hrvatica koja je osvojila Hollywood

Čak 10.000 američkih stručnjaka želi novu istragu oko 11/9

Pročitajte i ovo Željko Kerum napao reporterku Provjerenog - 8 Umjesto isprike Štraca, budaletina, vlaška mlada: Kerum nije stao na prostačkim uvredama i prijetnjama kompromitirajućim snimkama Ante Pavlović (Foto: Provjereno) - 3 Ekskluzivno u Provjerenom Bivši specijalac iz ATJ Lučko otkrio da je Ante Pavlović napao njegova oca: "Došao se ispričati. S dva pištolja..."

U terorističkom napadu kakav svijet ne pamti Amerika je izgubila mnoge živote, a nakon toga i mnoge slobode. 11. rujna 2001. zauvijek je promijenio SAD, ali i svijet. No, misterij oko rušenja dva WTC tornja i zgrade 7 i danas ostaje neriješen.

EKSKLUZIVNE SNIMKE U Zagrebu i na autocesti A1 gorjeli automobili

Donosimo fotografije i snimke dvaju različitih požara osobnih automobila koje su nam poslali naši čitatelji. Jedan je izgorio u Zagrebu, a drugi na autocesti kod Karlovca.

Ostavili sve u Hrvatskoj i započeli novi život na Grenadi

Jelena i Kristijan Habulan par je iz Hrvatske koji je odlučio promijeniti svoj život iz temelja. Nakon dvije godine priprema odselili su se na Grenadu, otočnu državu na jugoistoku Karipskog mora.

Vodimo vas kroz raskoš luksuznih jahti Romana Abramoviča!

Ovaj vikend u dubrovačku luku Gruž uplovila je najveća jahta na svijetu - nevjerojatni Eclipse koja je svima koji su je vidjeli oduzela dah.

Finalistica Supertalenta ostvarila američki san!

Finalistica showa Supertalent nakon samo dvije godine snimila je svoj album prvijenac u SAD-u i to više ni manje nego s producentom koji je surađivao s Celine Dion i Enriqueom Iglesiasom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene