Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Blagdani s Podravkom'

400.000 gledatelja kuha uz inMagazin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Janjetina s bobom i blitvom, punjeni lungić u crnom vinu i voćna torta samo su dio jela koji je gledatelje 'prikovao' uz male ekrane.

Ako ste proteklog tjedna redovito gledali inMagazin, blagdani koji su iza nas sigurno su bili ukusniji nego ikad. Naime, tijekom cijelog tjedna ususret Uskrsu, promotori kulinarstva pripremali su slasne obroke pred kamerama najpopularnijeg hrvatskog lifestyle magazina u rubrici 'Blagdani s Podravkom'.

Pročitajte i ovo PR Oglas Grupa Podravka u 2023. povećala prihode i neto dobit uz nastavak rasta plaća i snažne investicije Ilustracija Jedinstvena baza Velika novost za pacijente: Za koji dan s radom počinje novi sustav lijekova, pogledajte koje sve promjene donosi

>> 'Mama zna': Seve išla kod Suzy učiti kuhati!

Juhe, pečenja, salate, deserti puno su ukusniji uz njihove savjete, jer imati recept samo je početak, a vidjeti i čuti kako to rade profesionalci doista može biti neprocjenjivo. Za blagdane se tako uz promotore kulinarstva svaki dan pripremalo više od 400 000 gledatelja, koliko ih je u prosjeku gledalo ovu rubriku inMagazina, a mirisi i okusi osvojili su i ekipu emisije. Sve recepte možete pogledati OVDJE.

Novi recepti gledatelje očekuju i dalje. Od danas u inMagazinu svaki dan pogledajte prijedlog za sutrašnji ručak, a vikend je rezerviran za slastice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene