Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Janjetina s bobom i blitvom, punjeni lungić u crnom vinu i voćna torta samo su dio jela koji je gledatelje 'prikovao' uz male ekrane.


Ako ste proteklog tjedna redovito gledali inMagazin, blagdani koji su iza nas sigurno su bili ukusniji nego ikad. Naime, tijekom cijelog tjedna ususret Uskrsu, promotori kulinarstva pripremali su slasne obroke pred kamerama najpopularnijeg hrvatskog lifestyle magazina u rubrici 'Blagdani s Podravkom'.

>> 'Mama zna': Seve išla kod Suzy učiti kuhati!

Vezani članci Slika nije dostupna Recept: Pita od puretine Slika nije dostupna Vikendi su slađi uz inMagazin! Evo zašto…

Juhe, pečenja, salate, deserti puno su ukusniji uz njihove savjete, jer imati recept samo je početak, a vidjeti i čuti kako to rade profesionalci doista može biti neprocjenjivo. Za blagdane se tako uz promotore kulinarstva svaki dan pripremalo više od 400 000 gledatelja, koliko ih je u prosjeku gledalo ovu rubriku inMagazina, a mirisi i okusi osvojili su i ekipu emisije. Sve recepte možete pogledati OVDJE.

Novi recepti gledatelje očekuju i dalje. Od danas u inMagazinu svaki dan pogledajte prijedlog za sutrašnji ručak, a vikend je rezerviran za slastice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju