Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rita - torba za mame

4 razloga zašto svi roditelji obožavaju ovaj ruksak

PR
PR Foto: PR
Rita - torba za mame omogućava da pregledno i jednostavno rasporedite sve stvari za vas i vašu bebu kada izlazite u šetnju ili provodite dan na otvorenom.

Ukoliko izlazite van ili u prirodu sa svojom bebom, pakiranje može biti izazovno. Može vam zatrebati dosta stvari: pelene, hrana, igračke, dekica. Neophodno vam je mnogo prostora i dobra organizacija.

Osim toga, sigurno ste se našli u situaciji da užurbano tražite maramice ili posudicu sa hranom po torbi, ali vam smeta mnoštvo drugih stvari koje ste ubacili u brzini. Sami znate koliko vam to može oduzeti vremena i energije.

Rita - torba za mame omogućava da pregledno i jednostavno rasporedite sve stvari za vas i vašu bebu kada izlazite u šetnju ili provodite dan na otvorenom. Na taj način možete uživati u prirodi sa svojom obitelji, znajući da su vam sve potrebne stvari stale u jedan ruksak, te su vam nadohvat ruke.

PR PR Foto: PR

Pohrana pelena, dječjih bočica i odjeće nikad nije bila lakša


Kao roditelj, morate voditi računa o svemu! Zahvaljujući mnogim pretincima koje vam Rita ruksak pruža, bez problema ćete rasporediti odjeću, pelene, hranu, kao i vaše stvari na jedno mjesto, pregledno i organizirano.

S prednje strane nalaze se tri izolirana pretinca za boce koji će zadržati toplinu sadržaja boce te spriječiti prolijevanje. Prostrana unutrašnjost s dodatnim pretincima ima dovoljno mjesta da složite odjeću ili ubacite posude s obrokom.

Zaboravite na kopanje po torbama u potrazi za pelenom ili dudom, višenamjenski ruksak Rita čini da vam sve bude nadohvat ruke.

Jednostavno održavanje i dugotrajna uporaba na jednom mjestu


S ovim ruksakom, kupovina novih odlazi u zaborav. Moderni ruksak Rita izrađen je po uzoru na svjetski standard, te će uvijek biti u modi i sjajno će se uklapati uz svaki vaš styling. Zahvaljujući izradi od kvalitetnih materijala, ovaj ruksak je prikladan za veće terete, te će pružati sjajnu funkcionalnost čak i kada vaša beba bude starija.

Usto, ovaj materijal se vrlo lako može obrisati maramicom ukoliko prospete tekućinu po njemu, tako da bez straha možete nositi bočice i sokove.



Dizajniran za lagano nošenje


Ova torba ima podesivo i ojačano remenje, tako da je možete nositi satima, bez straha da će vas zaboljeti leđa. Mali remen koji stoji na poleđini ruksaka možete pričvrstiti uz kofer. Na vrhu ima ručke koje će vam poslužiti da torbu zakačite na dječja kolica dok šetate.

Ruksak koji ispunjava sva vaša očekivanja

- čvrst i siguran za nošenje
- udoban za leđa
- jednostavno prilagođavanje dužine remenja
- izdržljiv i otporan za nošenje težih stvari
- mnoštvo pretinaca za lakši pristup svemu što trebate
- vodootporan za maksimalnu sigurnost

Ne propustite priliku da si osigurate ovu nezamjenjivu stvarčicu koja će vas dugo služiti.

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta - samo na Dokishop stranici pronađite Rita - torbu za mame, i ostvarite nevjerojatne popuste.

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

PR PR Foto: PR

NAPOMENA: Popust na ovu torbu je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Rita - torbe za mame.

Omogućite svojoj obitelji bezbrižan dan na otvorenom i ostanite organizirani u svim situacijama uz Rita torbu!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene