Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poseban model financiranja

375 000 kuna za mjesec dana u vili Lovorci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Brijunima nakon 50 godina, konačno prvo ozbiljno investiranje.

U vilu Lovorku uloženo je oko 2 milijuna kuna, ali po posebnom modelu financiranja. Bogati Ukrajinac, rezervirao je vilu za ljetne mjesece na idućih 5 godina, i cijeli iznos odmah platio. 375.000 kuna za mjesec dana u vili Lovorka, prava sitnica. Ako možete izdvojiti 12 i pol tisuća kuna dnevno za svoj godišnji odmor, u vili Lovorka dobit ćete pravi luksuz tik uz more. Nećete morati brinuti ni o čemu jer će za vas to činiti domaćica.

Pročitajte i ovo Prolaz sestara Baković Atraktivno Država daje nekretnine u zakup: Pogledajte što se nudi i na kojim lokacijama Slika nije dostupna Fanatizam VIDEO i FOTO Vjeruje da je PRAVA vila, vjerujete li i vi?

Oko 2 milijuna kuna uplaćenog najma, uloženo je u ovu staru damu, koja danas u ponudi ima baš sve što za potpuni odmor. 'Na Brijune dolaze gosti već duži niz godina i upravo među njima smo tražili nekoga tko je bio voljan uložiti financijska sredstva, odnosno unaprijed platiti ljetovanje za par godina,' rekla je Vesna Danko Klunić, voditeljica promidžbe NP Brijuni. Ova je vila konačno doživjela svoj prvi pravi preobražaj. Zadnje ulaganje bilo je davnih 50-tih godina prošloga stoljeća.

'Stvarno smo došli do trenutka kad je rekonstrukcija, odnosno obnavljanje vila, neophodna,' dodala je Danko Klunić. Na Brijunima zadovoljno trljaju ruke obavljenim poslom. Lovorka će tek sada privlačiti imućne goste. I druge dvije vile zrele su za obnovu, po mogućnosti na isti način. 'Mi bi bili jako zadovoljni da taj model financiranja bude i za druge dvije vile,' rekla je Danko Klunić. U ovom će luksuzu prvi gosti uživati već idući tjedan, a sve tri vile, popunjene su do konca rujna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene