Obavijesti Video Pretražite Navigacija

300 tisuća Hrvata preko Interneta traži seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 300 tisuća Hrvata registrirano je na raznim erotskim i pornografskim web siteovima preko kojih traže novu ljubav, seks za jednu noć ili pak žele "upasti" na swing zabavu.

Proteklih mjeseci drastično je porastao broj naših građana koji preko Interneta traže seks i poznanstva. Koliko je ta brojka pomalo zapanjujuća, dokazuju i podaci iz proteklih godina kada, je zabilježeno tek između 50 i 100 tisuća Hrvata u potrazi za seksom preko mreže, piše Slobodna Dalmacija. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Narodi Jugoslavije Nova analiza genetskog podrijetla Srba, Hrvata, Bošnjaka i Albanaca mnogima se neće svidjeti: "Uvijek smo duboko u sebi znali" Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala"

Primjerice, portal smokva.com bilježi najbrži porast članova - svaki dan se registriraju na stotine muškaraca i žena koji traže seks, pa tako taj portal trenutačno ima 148 tisuća članova, dok suparnički i čedniji portal Iskrica.com, koji polako gubi internetsku bitku sa Smokvom, bilježi 165 tisuća članova. 

Tijekom jučerašnjeg jutra na Smokvi je, kako je pokazao njihov brojač posjeta, bilo oko 2000 "on-line" članova, koji su tog trenutka surfali i chatali na Smokvi.
 
Poslali smo privatne poruke nekolicini žena s pitanjem što u špici radnog dana rade na Internetu. Sve redom su nam rekle da su trenutačno na poslu, ali surfaju i traže zabavu. 

Na Smokvi od 148 tisuća članova njih čak 122 tisuće su muškarci, od čega se njih 18 tisuća identificiraju kako biseksualci ili homoseksualci. Mnogi od njih 18 tisuća su oženjeni! Na tom portalu brojni su posjetitelji i iz četiri dalmatinske županije - čak 13 tisuća.
 
Što traže žene i muškarci na Smokvi? Žene, od kojih dio otvoreno priznaje da je u braku, traže usputan seks, a neke od njih su takav seks spremne dobro i platiti. Ima tu i mladih studentica koje traže starije "galantne muškarce", očito želeći osigurati dobrog sponzora tijekom školovanja.

Golem broj profila garniran je vlastitim nagim slikama, a stotine bračnih parova priložilo je eksplicitne slike spolnog odnosa sa swing partija pozivajući i druge supružnike da im se pridruže u zabavi.
 
- Imam supruga, u braku nam je dobro, ali seks ne valja, stoga potentni mladići, javite se. U popodnevnim satima stan mi je slobodan, ističe nezadovoljna kućanica na Smokvi koja je otvorila profil, uz koji je priložila svoje nage slike s nudističke plaže u blizini Makarske. 

Popularnost Smokve leži u tome što članovima daje beskrajnu slobodu; od stavljanja erotskih slika do mnoštva zanimljivih klubova u kojima se sastaju istomišljenici. 

Primjerice, u klubu pod imenom "Klasičan seks" ima devet tisuća članova, a u klubu "Robinja i sluškinja" ima 600 članova. Klub seksualnih pomagala broji 490 članova, gay klub oko 1500 članova, a bisex klub 1000 članova.
 
Na Iskrici od 165 tisuća članova njih oko 56 tisuća su žene, od kojih su se 1302 izjasnile da su u sretnom braku, ali, eto, traže avanturu. Na Iskrici, kao i na svim ostalim erotskim portalima najviše je muških članova - na Iskrici ih ima 108 tisuća, od kojih čak 5000 priznaje da su u sretnom braku, ali traže "nešto sa strane". 

Devet tisuća muškaraca na Iskrici se izjasnilo kao biseksualac ili homoseksualac, od čega je njih više od dvjesto, po vlastitom priznanju, u braku! Od 56 tisuća žena na Smokvi njih 8300 se izjasnilo kao lezbijke ili biseksualke, od kojih je također dobar dio u braku.
 
Na Iskrici žena starijih Od 50 godina ima 1700, od kojih je njih 215 u braku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene