Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Informativni program Nove TV pripremio je godišnji pregled najvažnijih događaja tijekom proteklih 365 dana. Branimir Felger i Romina Knežić gledateljima su otkrili pozadinu najskandaloznijih i najtragičnijih događaja koji su potresli naciju, ali i vijesti zbog kojih svjetska politička karta više nije ista.


Čemu se nacija radovala, zbog čega je tugovala? Tko vas je nadahnuo, zabavio i zadivio? Što vas je rastužilo i zgrozilo? Nova TV u emisiji '2008: Potresi, skandali , emocije' za Vas je otkrila emocije , strahove i nadanja hrvatske nacije. Podsjetite se zašto je 2008. bila godina kaosa i opasnog življenja, promjena i preokreta, zavjera, tragedija, skrivanja i potpunog razotkrivanja.

Vezani članci Gabrijela Kišiček Kako se bolje razumjeti pod maskama: Stručnjakinja upozorava na tri stvari koje će olakšati komunikaciju Ivica Sović, seizmolog Buran dan za seizmologe: Uređaji u Hrvatskoj u nedjelju zabilježili veći broj potresa nego inače, stručnjak objasnio zašto

Ivana Ivanda prisjeća se do sada najveće policijske nacionalne akcije otkrivanja korupcije u sveučilišnim krugovima. Anita Delaš otkriva kako je dr.Dragan Dabić u proteklom desetljeću izbjegavao ruci pravde i kako ga je ipak  dočekala na beogradskim ulicama. Ivana Petrović prisjeća se komu je američki predsjednik namigivao na svečanoj večeri u Zagrebu. Tatjana Krajač donosi priču kako su kaos i teror zavladali hrvatskim ulicama. Ksenija Kardum otrkiva tko je Hrvatima zapravo ukrao Božić i zašto moramo stegnuti remenje. Anita Kajtazi Roth prisjeća se nacionalnog ponosa i sveopće tuge na sportskim borilištima diljem svijeta. Stipe Sladoljev donosi drugu , mračniju stranu medalje hrvatskoga sporta, a Dorijan Elezović i Martina Podgorski prikupili su najsočnije detalje iz privatnog života javnih osoba. Ivana Pezo podsjeća kako je Zagreb postao Bejrut, a Andrija Jarak kako je ubijen kontroverzni Ivo Pukanić. Katarina Alvir otkriva kako je prvi crni čovjek ušao u Bijelu kuću.