Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godina za nama

Pogledajte: '2008: Potresi, skandali, emocije'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Informativni program Nove TV pripremio je godišnji pregled najvažnijih događaja tijekom proteklih 365 dana. Branimir Felger i Romina Knežić gledateljima su otkrili pozadinu najskandaloznijih i najtragičnijih događaja koji su potresli naciju, ali i vijesti zbog kojih svjetska politička karta više nije ista.

Čemu se nacija radovala, zbog čega je tugovala? Tko vas je nadahnuo, zabavio i zadivio? Što vas je rastužilo i zgrozilo? Nova TV u emisiji '2008: Potresi, skandali , emocije' za Vas je otkrila emocije , strahove i nadanja hrvatske nacije. Podsjetite se zašto je 2008. bila godina kaosa i opasnog življenja, promjena i preokreta, zavjera, tragedija, skrivanja i potpunog razotkrivanja.

Pročitajte i ovo Novi studio Dnevnika Nove TV najgledaniji dnevnik Dnevnik Nove TV večeras u novom terminu iz novog studija Snježan Prevolnik - 1 Stručnjak za Dnevnik Nove TV Seizmolog objasnio je li serija potresa na Banovini razlog za brigu: "Ima perioda kad je seizmička aktivnost izraženija"

Ivana Ivanda prisjeća se do sada najveće policijske nacionalne akcije otkrivanja korupcije u sveučilišnim krugovima. Anita Delaš otkriva kako je dr.Dragan Dabić u proteklom desetljeću izbjegavao ruci pravde i kako ga je ipak  dočekala na beogradskim ulicama. Ivana Petrović prisjeća se komu je američki predsjednik namigivao na svečanoj večeri u Zagrebu. Tatjana Krajač donosi priču kako su kaos i teror zavladali hrvatskim ulicama. Ksenija Kardum otrkiva tko je Hrvatima zapravo ukrao Božić i zašto moramo stegnuti remenje. Anita Kajtazi Roth prisjeća se nacionalnog ponosa i sveopće tuge na sportskim borilištima diljem svijeta. Stipe Sladoljev donosi drugu , mračniju stranu medalje hrvatskoga sporta, a Dorijan Elezović i Martina Podgorski prikupili su najsočnije detalje iz privatnog života javnih osoba. Ivana Pezo podsjeća kako je Zagreb postao Bejrut, a Andrija Jarak kako je ubijen kontroverzni Ivo Pukanić. Katarina Alvir otkriva kako je prvi crni čovjek ušao u Bijelu kuću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene