Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedinstvenu zatvorsku kaznu od 12 godina zatvora Županijski sud u Osijeku izrekao je danas 47-godišnjaku iz okolice Osijeka zbog silovanja 33-godišnje supruge na izrazito okrutan i besćutan način pri čemu ju je tjerao na spolni odnos sa psima te ju prisiljao zajedno s navodnim ljubavnikom na međusobno seksualno iživljavanje.


Ovo je druga izrečena presuda silovatelju u posljednjih godinu dana, a Vrhovni je sud presudu za drugu točku optužnice ukinuo dok je prvu preinačio u osam godina zatvora. Presuda za silovanje supruge već je postala pravomoćna, a Vrhovni sud poništio dio koji se odnosio na kasnije događaje istog popodneva. Naime, u ponovljenom postupku osječki je sud osudio 47-godišnjaka na po tri godine zatvora zbog silovanja žene i spomenutog muškarca te je utvrdio raniju pravomoćnu presudu od 8 godina zatvora. Iz toga proizlazi jedinstvena zatvorska kazna u trajanju od 12 godina.
 

Vezani članci Pokazna vježba upotrebe vojnih pasa povodom Dana oružanih snaga RH - 1 VIDEO Oni su jedna od najomiljenijih vojnih ''jedinica'': U njihovoj blizini nije pametno nešto skrivati Umirovljeni brigadir prijetio ekipi Provjerenog - 2 Životinje godinama teroriziraju selo, očajni mještani prstom upiru u Branka Borkovića: "Baš me briga živo i za ovu je**nu državu, i za vas, i za vaše gazde. Gubite se"

Podsjetimo, 2. siječnja protekle godine monstrum je svoj pohod započeo na način da je suprugu prvo premlatio stolicom, zatim ju je silovao te natjerao na spolni odnos s tri psa. nakon toga je dozvao u kuću supruginog navodnog ljubavnika te njega i ženu natjerao na sablasnu seksualnu predstavu. Torturu je prekinula ženina majka koja je alarmirala policiju. Supružnici su roditelji dvoje malodobne djece, a 47-godišnjak je već pet puta osusđivan na zatvorske kazne, jednom i za pokušaj silovanja.