Grand PRix logo
Grand PRix logo Foto: huoj.hr

Prijave za najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte, Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću, otvorene su do 4. ožujka 2021. godine u 18 sati.


Nagrada je priznanje stručnjacima za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi komunikacijskih projekata u prošloj godini. Nagrade će biti dodijeljene u 11 natjecateljskih kategorija i tri posebne: Komunikator godine, Šipak godine – antikomunikacija godine i Grand Prix za razvoj struke.

Vezani članci Ministar zdravstva Vili Beroš Bolnički liječnici tvrde da politika drži sve konce u rukama: "Neugodan i za dvoje visokih intelektualaca neprimjeren razgovor" Prisega kadeta na Kninskoj tvrđavi (Foto: MORH) MORH raspisao natječaj za kadetsku službu na studiju Vojnog inženjerstva

Grand PRix je tijekom proteklih godina doživio brojne promjene koje su temeljene na iskustvu i praksi članova žirija, potrebama prijavitelja i trendovima na tržištu. Inovativnost i razvoj Grand PRix-a rezultirao je proteklih godina znatnim povećanjem broja prijavljenih komunikacijskih projekata.

Nagrada ima kontinuitet dug već četrnaest godina te će se ove godine proširiti i izvan granica Hrvatske. Svoje projekte na ovogodišnji Grand PRix mogu prijaviti agencije, korporacije, nevladine organizacije i javne ustanove iz Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Pravila prijave projekata iz regije definirana su Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada, a prilika je to da se i naši nacionalni projekti okušaju i na regionalnom natjecanju u čak šest kategorija.

Nacionalne projekte ocjenjivat će žiri od 13 članova, dok će projekte iz regije ocjenjivati žiri sastavljen od po tri predstavnika država sudionica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prijavnice, pojedine rokove, upute za prijavu te ostale korisne informacije potražite na mrežnoj stranici www.huoj.hr.