Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagrada za izvrsnost

Primaju se do 4. ožujka: Grand PRix natječaj otvoren i za prijave iz regije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijave za najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte, Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću, otvorene su do 4. ožujka 2021. godine u 18 sati.

Nagrada je priznanje stručnjacima za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi komunikacijskih projekata u prošloj godini. Nagrade će biti dodijeljene u 11 natjecateljskih kategorija i tri posebne: Komunikator godine, Šipak godine – antikomunikacija godine i Grand Prix za razvoj struke.

Pročitajte i ovo Magdalena Dovečer nagodio se Priznao da mu je nećakinja namještala natječaj: Oboje dobili rad za opće dobro umjesto zatvora Televizor najavili značajna poboljšanja Odlučeno je tko će mjeriti televizijsku gledanost u Hrvatskoj

Grand PRix je tijekom proteklih godina doživio brojne promjene koje su temeljene na iskustvu i praksi članova žirija, potrebama prijavitelja i trendovima na tržištu. Inovativnost i razvoj Grand PRix-a rezultirao je proteklih godina znatnim povećanjem broja prijavljenih komunikacijskih projekata.

Nagrada ima kontinuitet dug već četrnaest godina te će se ove godine proširiti i izvan granica Hrvatske. Svoje projekte na ovogodišnji Grand PRix mogu prijaviti agencije, korporacije, nevladine organizacije i javne ustanove iz Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine. Pravila prijave projekata iz regije definirana su Pravilnikom o dodjeli godišnjih nagrada, a prilika je to da se i naši nacionalni projekti okušaju i na regionalnom natjecanju u čak šest kategorija.

Nacionalne projekte ocjenjivat će žiri od 13 članova, dok će projekte iz regije ocjenjivati žiri sastavljen od po tri predstavnika država sudionica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prijavnice, pojedine rokove, upute za prijavu te ostale korisne informacije potražite na mrežnoj stranici www.huoj.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene