Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aktivna Hrvatska

Grad Osijek domaćin je treningu Aktivne Hrvatske

PR
PR Foto: PR
Ljeto se bliži svom kraju. Pred nama su povratak u radnu sredinu te školske klupe. Kako bismo svoje tijelo pripremili na napore koje nas čekaju, trenerski tim Aktivne Hrvatske u Osijeku će u subotu, 10. rujna u 18 sati na Trgu Ante Starčevića zajedno s građanima odraditi trening kojim ćemo naučiti kako aktivirati tijelo i pripremiti ga za izazove koje donosi jesen.

Partneri projekta su grad Osijek i Gradski savez za sport i rekreaciju „Sport za sve“.

„Pozivam sve Osječane da nam se pridruže na treningu jubilarne desete sezone. Uz dobro vježbanje ćemo se i zabaviti, a naši će vam stručnjaci besplatno dati savjete iz područja kineziologije, nutricionizma i zdravlja!“ – izjavila je ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek.

Za jednosatni trening, koji je namijenjen svim generacijama, možete se prijaviti putem službene web stranice: www.aktivnahrvatska.hr

Trening će voditi tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, a program Renata Sopek. Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP.

Pročitajte i ovo PR Aktivna Hrvatska Brojni Dubrovčani vježbali na jubilarnom treningu Aktivne Hrvatske PR Aktivna Hrvatska Kako pobijediti strah?

PR PR (Foto: PR)

PIK Vrbovec SVIM vježbačima daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit te šilteve. Rajska rajčice koje su sočni i slatki plodovi te odličan izbor za sve koji se brinu o svom zdravlju, koji su aktivni i bave se sportom. Rajčica je bogata natrijem, kalcijem, kalijem, magnezijem, vitaminima B, C i A te ima visoki udio likopena – antioksidanta važnog za naše tijelo. Ukusne zdrave obroke nakon treninga pripremit će Nutribullet. Polaznici će se imati prilike osvježiti obrocima koji su svježe i jednostavno pripremljeni.

Podravka daruje EVA – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje. Ewopharma poklanja PERSKINDOL proizvode, koji uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja, ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu. Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane. Partneri projekta su i Falkensteiner Resort Punta Skala, Plava Laguna te hoteli Valamar u Dubrovniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene