Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UVOĐENJE EURA

Fer transfer u Kauflandu!

PR
PR Foto: PR
Trgovački lanac Kaufland krenuo s dvojnim iskazivanjem cijena te pristupio Etičkom kodeksu za transparentno preračunavanje i uvođenje eura

Uvođenje nove valute koje građane očekuje s 1. siječnja 2023. zasigurno će donijeti neke izazove s kojima će se kupci diljem Hrvatske morati nositi. Stoga je vrlo važno da u ovo vrijeme promjena potrošači imaju partnera na kojeg se mogu osloniti.
PR PR Foto: PR
Upravo zato, kako bi građanima olakšao prijelazni period te navikavanje na novu valutu, Kaufland je lansirao posebnu web stranicu na kojoj se mogu pronaći pitanja i odgovori na sve nedoumice oko kupnje u eurima u ovom poznatom trgovačkom lancu, kao i brojne zanimljive činjenice o euru, ali i o našoj, uskoro bivšoj, kuni. Na sva pitanja, na jednostavan i zanimljiv način odgovorio je ambasador Kauflanda za temu uvođenja eura Toni Milun. Ovaj popularni profesor matematike tako pomaže Kauflandu u educiranju građana, a sve kako bi kupcima i dalje nudio što ugodniju i jednostavniju kupnju.
Nadalje, bitno je naglasiti kako je Kaufland u Hrvatskoj pristupio i Etičkom kodeksu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja kojim se utvrđuje način postupanja poslovnih subjekata u svrhu pouzdanog i transparentnog uvođenja eura u Republici Hrvatskoj, s ciljem stvaranja povjerenja i sigurnog okruženja za potrošače. To, između ostalog, znači da se postupak uvođenja eura neće zloupotrijebiti za neopravdano povećanje cijena unatoč tome što se cijene formiraju na temelju ponude i potražnje na slobodnom tržištu. Dakle, i s novom valutom, Kaufland će svojim kupcima i dalje osiguravati široku paletu kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama.
PR PR Foto: PR

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene