Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglas

Elseve Full Resist serum s Amineksilom

PR
PR Foto: PR
Rješenje za opadanje kose

Gubitak kose predstavlja univerzalnu brigu. Čak 88% žena, širom svijeta i svih starosnih grupa, iskusilo je gubitak kose, a ova briga se povećala nakon pandemije. Kosa, kao sastavni dio identiteta, ima veliki utjecaj na samouvjerenost, stoga gubitak iste može imati vrlo negativne posljedice na samopouzdanje.

Po prvi put, L'Oréal Paris je ponudio klinički dokazano znanstveno rješenje za gubitak kose i demokratizirao ga za sve žene. Predstavljamo Elseve Full Resist serum protiv opadanja kose s formulom koja sadrži 1.5% amineksila, kao i kofein i arginin, za manje vidljivo vlasište za samo 6 tjedana*.

*Klinička studija na 99 potrošača, 6 tjedana svakodnevne upotrebe.

PR PR (Foto: PR)

PR PR (Foto: PR)

Uzrok opadanja kose: krutost kolagena

Od svog stvaranja, L'Oreal Paris je svoju stručnost usmjerio na razumijevanje biologije kose i njenih potreba.

Istraživači su otkrili da kada je kosa jaka i zdrava, korijen vlasi je okružen fleksibilnom mrežom kolagena. Iako se često smatra da je kolagen koristan za kožu i vlakna kose, previše kruta kolagenska mreža oko dlake zapravo dovodi do slabije, tanje kose, jer odvaja korijen vlasi od izvora hranljivih materija. Ovo ograničenje rasta folikula na kraju dovodi do preranog gubitka kose. Sprečavanje nakupljanja kolagena koje ograničava rast folikula je ključno za zaustavljanje opadanja kose.

PR PR (Foto: PR)

PR PR (Foto: PR)

Amineksil:
Zlatni standard protiv opadanja kose

L'oréal Paris Elseve Full Resist serum protiv opadanja kose s formulom obogaćenom amineksilom pomaže jačanje kose. Kreirao L'oreal Paris odobrili dermatolozi.**

PR PR (Foto: PR)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene