PR
PR Foto: PR

Prilikom dizajniranja kuhinjskog prostora, jedno od najvažnijih pitanja usko je vezano uz pravovremeni i zadovoljavajući odabir uređaja koji se trebaju maksimalno uklopiti u zamišljeni prostor. Teško je pronaći uređaj koji će odgovarati svakoj želji, a ipak se radi o bitnoj odluci koja se ne donosi tako često. Zbog monotonosti u ponudi po pitanju dizajna uređaja, često se događaju kompromisi u kojima zna ispaštati jedna od značajki, izgled ili funkcionalnost.


To nije poželjno ukoliko se primjerice radi o hladnjaku koji zauzima veći dio prostora te je uz kuhinjske elemente prvi detalj koji „upada u oko“. Kao centralni dio kuhinje, od njega se očekuje da bude očaravajuć i privlačan izvana te besprijekoran iznutra.

PR PR Foto: PR

Šarmantan dizajn bez premca

Kako biste kreirali prostor o kojemu ste oduvijek sanjali, bitno je da svi elementi ispunjavaju želje, bez kompromisa. Ipak se radi o nečemu što godinama služi i kroji atmosferu prostora. Kao odgovor na mnogobrojne probleme prilikom odabira uređaja došla je vesela grupa Samsung Bespoke hladnjaka s glavnim ciljem ispunjavanja svih preferencija i potreba tijekom dizajniranja kuhinje iz snova. Njihov karakteristični Flex dizajn omogućava odabir materijala, boje i završne obrade panela hladnjaka kako bi se što individualnije i kvalitetnije uklopili u prostor. Odabrane osebujne boje panela poput popularne boje lavande koja vraća u proljeće, morsko plave koja unosi dašak ljeta, odvažne bijele i srebrne te crne i bež, zasigurno će unijeti živahnost i skladnost u bilo koji prostor.

Druga dimenzija unutrašnjosti

Vanjski izgled je bitan, no što je s unutrašnjim prostorom koji treba biti funkcionalan i prostran. Unutrašnjost hladnjaka u koji ne stane dovoljno namirnica ne ispunjava primarni zadatak, dolazi do prenatrpavanja, nemogućnosti potpune organizacije te se narušava i kvaliteta samog hlađenja spremljenog sadržaja.

PR PR Foto: PR

Dva su slučaja nefunkcionalne unutrašnjosti hladnjaka. Prvi slučaj je asimetrija između eksterijera i interijera, u kojoj bez obzira na vanjsku veličinu, hladnjak iznutra jednostavno ne obiluje prostorom. Da bi taj slučaj pao u zaborav, Samsung Bespoke hladnjaci obogaćeni su SpaceMaxtehnologijom koju karakterizira posebna izolacija s tanjim stijenkama uz koje se štedi na prostoru, bez negativnog utjecaja na energetsku učinkovitost. Drugi slučaj je nemogućnost organizacije unutrašnjosti po vlastitim željama. Dolazi do miješanja namirnica, nepristupačnosti i težeg čišćenja. Tomu na kraj staje Optimal Fresh + tehnologija koja omogućuje organizaciju pretinaca u dvije zasebne zone s različitim temperaturama hlađenja, što ujedno pruža dvostruko dulju svježinu namirnica. Uz to, zamrzivač se može adaptirati u hladnjak i obrnuto što osigurava maksimalnu personalizaciju i iskorištavanje dostupnog prostora po vlastitim potrebama.

Hotel za namirnice

Bez obzira što hladnjaci danas pružaju veliku podršku svakodnevnoj konzumaciji omiljenih namirnica, treba paziti na njihovo spremanje. Nepažnja prilikom informiranja o sastavu i roku trajanja namirnica može sadržaj hladnjaka pretvoriti u štetnog po zdravlje. Rješenje tog problema osiguravaju Flex zone koje pružaju mogućnost odabira između pet opcija hlađenja i Humidity Fresh + tehnologija koja svojim optimalnim podešavanjem vlage unutar posebnih odjeljaka štiti i produljuje teksturu, okus i svježinu namirnica.

PR PR Foto: PR

Novi Samsung Bespoke hladnjaci dobitna su kombinacija za dom po vašoj mjeri zbog svoje prilagodbe svim ukusima i stilovima, inovativnih značajki i svakodnevne praktičnosti individualnim prilagođavanjem.

Više informacija o novim Samsung Bespoke hladnjacima možete pronaći na linku

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju