Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Mjesecima ih zlostavljao

Osumnjičeni otac porekao zlostavljanje obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županjsku posavinu trese stravično otkriće. 48-godišnji otac navodno je mjesecima bludničio i seksualno zlostavljao petero malodobne djece.

Tek se najstariji sin odvažio prijaviti nastranog oca. Uhićen je i određen mu je pritvor, a sudbina zlostavljane djece još je neizvjesna. U malu kuću užasa u županjskoj posavini danas su stigli socijalni radnici. Hoće li djeca biti oduzeta, još se ne zna. Glava obitelji mjesecima je, kažu u policiji, činila monstruozna nedjela. U zapisniku je nabrojano 16 kaznenih djela. 'Pet kaznenih djela zadovoljavanja pohote pred djetetom, 10 kaznenih djela zapuštanja i zlostavljanja djece i jedno kazneno djelo bludnih radnji', kazao je Krunostav Žgela iz PU vukovarsko-srijemske.

Pročitajte i ovo Automat za naplatu parkiranja Svaka čast Ovaj grad je svojim stanovnicima osigurao besplatan parking i dimnjačarske usluge Ohad Munder poletio ocu u zagrljaj bio u zatočeništvu hamasa VIDEO Pogledajte dirljivi trenutak u kojem je oteti dječak nakon sedam tjedana poletio ocu u zagrljaj

>> 'Ne želim mu se zamjeriti pa da me ostavi s djecom'

Da se unutar četiri zida događaju čudne stvari, posumnjali su i susjedi. 'To je bila vriska, galama... Djeca plaču, vrište, žena vrišti... Od jutra do mraka', kazala je susjeda Marica Vuković. Osim što je seksualno zlostavljao četiri sina i kćer, policija navodi kako je tukao suprugu, majku i punoljetnog sina, koji je nerijetko od prijatelja tražio pomoć. 'Pričao mi je da je otac pio, galamio i tukao ga. I prije 5-6 dana me molio može li kod mene prespavati', ispričao je susjed Josip Vuković.

Obiteljsku agoniju prekinuo je najstariji sin, prijavivši oca. Braću i sestre htio je zaštititi od njegovih batina. 48-godišnjak će u pritvoru provesti 48 sati. Neslužbeno se doznaje kako je istražnoj sutkinji sve porekao. Za nedjela za koja ga policija tereti, mogao bi odležati u zatvoru od šest mjeseci do pet godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene