Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zatočena i silovana Albanka je trudna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je javnost šokirala vijest da je jedan bračni par oteo djevojku iz Prizrena, kako bi je muškarac silovao jer mu supruga nije mogla roditi dijete, danas novi šok. Djevojka je trudna! Više u videoprilogu.

Osumnjičeni 48-godišnjak žrtvu je upoznao u Prizrenu u kolovozu ove godine i ponudio joj da se uda za njega i rodi mu djecu. Pritom joj je rekao da je godinama u braku bez djece i da se kani rastati. 

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Radi nesređenih obiteljskih odnosa i loših imovinskih prilika,
29-godišnja Albanka ponudu je shvatila kao priliku za novi početak, pa je pristala na brak i odlučila doći u Hrvatsku. Nakon što je zatražila vizu, osumnjičeni joj je dao jamstvo za
smještaj.

No, kad je 24. rujna došla u Hrvatsku, 'lažni mladoženja' uzeo joj je putovnicu i sa suprugom objasnio da se oni neće rastati već da žele da im rodi djete. 

Supružnici su Albanku zatočili, a bračni par je razotkriven ubrzo nakon što je njihova žrtva pobjegla i u slastičarnici u Gajnicama zamolila zaposlenicu da pozove policiju. 

Iako je osumnjičeni sa suprugom došao do slastičarnice te na silu i uz prijetnju smrću odvukao Albanku 'kući', na njihova vrata ubrzo je pokucala policija. 

Žrtva je odvedena na pregled u Opću bolnicu Sveti Duh, a nakon toga na skrb nadležnim institucijama. Supružnici su privedeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene