Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je javnost šokirala vijest da je jedan bračni par oteo djevojku iz Prizrena, kako bi je muškarac silovao jer mu supruga nije mogla roditi dijete, danas novi šok. Djevojka je trudna! Više u videoprilogu.


Osumnjičeni 48-godišnjak žrtvu je upoznao u Prizrenu u kolovozu ove godine i ponudio joj da se uda za njega i rodi mu djecu. Pritom joj je rekao da je godinama u braku bez djece i da se kani rastati. 

Vezani članci Michael Sheen i Anna Lundberg 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom Slika nije dostupna Homoseksualnim prijateljima dijete nosi lezbijska političarka

Radi nesređenih obiteljskih odnosa i loših imovinskih prilika,
29-godišnja Albanka ponudu je shvatila kao priliku za novi početak, pa je pristala na brak i odlučila doći u Hrvatsku. Nakon što je zatražila vizu, osumnjičeni joj je dao jamstvo za
smještaj.

No, kad je 24. rujna došla u Hrvatsku, 'lažni mladoženja' uzeo joj je putovnicu i sa suprugom objasnio da se oni neće rastati već da žele da im rodi djete. 

Supružnici su Albanku zatočili, a bračni par je razotkriven ubrzo nakon što je njihova žrtva pobjegla i u slastičarnici u Gajnicama zamolila zaposlenicu da pozove policiju. 

Iako je osumnjičeni sa suprugom došao do slastičarnice te na silu i uz prijetnju smrću odvukao Albanku 'kući', na njihova vrata ubrzo je pokucala policija. 

Žrtva je odvedena na pregled u Opću bolnicu Sveti Duh, a nakon toga na skrb nadležnim institucijama. Supružnici su privedeni.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju