Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci na terenu

Zračne snage gase požar u Pribudiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za gašenje požara na području Otrića-Pribudića kod Bijelog vrha i danas su upućene zračne snage, a kori i kod Imotic euz granicu s BiH.

Požar gase i mjesne vatrogasne snage te Državna intervencijska postrojba Zadar. Gašenje je u tijeku. Požar na području Otrića-Pribudića kod Bijelog vrha dojavljen je 13. srpnja u 9,27 sati. Gašen je tijekom jučerašnjeg dana, a požarom su zahvaćeni trava i nisko raslinje.

U gašenju požara jučer je sudjelovalo 5 canadaira, 4 zračna traktora i 1 helikopter za prijevoz gasitelja te Državna intervencijska postrojba (DIP) Zadar, Javne vatrogasne postrojbe (JVP) Zadar i Gračac, dobrovoljna vatrogasna društva Zadar, Pljusak, SV. Filip i Jakov, Škabrnja i Sukošan s ukupno 38 vatrogasca i 8 vatrogasnih vozila.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

Požar kod Imotice uz granicu s BiH

Vatrogasno operativno središte Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) zaprimilo je danas u 11,36 sati informaciju o požaru otvorenog prostora kod mjesta Imotica, uz granicu s BiH, prema Neumu, navodi se u priopćenju DUZUS-a. 

U požaru gori šuma te trava i nisko raslinje. U gašenju sudjeluju mjesne vatrogasne snage, a u pomoć su im upućeni pripadnici Državne interventne postrojbe Dubrovnik te 2 canadaira. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene