Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Žena s traktorom pala u Savu, utopio se suprug spašavajući ju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nesreći koja se jučer dogodila na skelnom prijelazu rijeke Save između mjesta Mužilovčice i Bobovca, jedna se osoba utopila, izvijestila je jutros Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Policijskim očevidom je utvrđeno kako je jučer oko 14,20 sati na skelnom prijelazu rijeke Save između mjesta Mužilovčice i Bobovca, u općini Sunja, 48-godišnja žena zajedno s traktorom pala u rijeku.

Pročitajte i ovo Potres kod Siska Zatreslo se Potres u blizini Siska: "Ovo je gadno streslo! Skoro sam pala sa stolca" Prevrnuti traktor, ilustracija sletio s puta Teška nesreća kod Siska: U prevrtanju traktora poginuo muškarac (68)

Žena se - vozeći na skelu traktor s prikolicom, na kojoj je bila krava - zbog do sada neutvrđenih razloga nije zaustavila već je prednjim djelom traktora udarila u podignuti pristupni most skeli, navezla traktor na most uslijed čega je zbog težine popustila željezna užad koja drži most, a žena zajedno s traktorom pala u rijeku.

Za njom su u rijeku skočili njen 57-godišnji suprug i skelar te ju izvukli iz rijeke, međutim suprug nije uspio isplivati.

Ronioci Specijalne jedinice policije Alfa pretražili su korito rijeke nizvodno od skelnog prijelaza, no tijelo njenog supruga nije pronađeno.

Traktor i prikolica s kravom su locirani, međutim zbog noći nije se moglo pristupiti njihovom izvlačenju, već će se izvlačenje obaviti danas, kada će se nastaviti i potraga za tijelom 57-godišnjaka, navodi policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene