Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prilikom polaska u Karlovcu

Žena s djecom iskočila iz vlaka i teško se ozlijedila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka i dvoje djece teško su ozlijeđeni nakon su iskočili iz vlaka na karlovačkom željezničkom kolodvoru. Majka stradala u ovoj pomalo bizarnoj nesreći stara je 47 godina, dok je njeno dvoje djece u dobi od osam i 12 godina.

Prema službenim informacijama PU karlovačke do nesreće je došlo pri izlasku iz zaustavljenog vlaka jučer oko 22.30 sati. O svemu će biti izvješteno nadležno Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Za Dnevnik.hr u policiji surekli kako se radi o nesretnom slučaju te nam nisu mogli dati više informacija niti reći koje su ozljede zadobili unesrećeni.

Pročitajte i ovo Policija policija traži svjedoke Prometna kod Dugopolja: Motociklist sletio s ceste i poginuo Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

Iz HŽ-a su priopćili da je žena iz vlaka iskočila kada je krenuo. 'U 22:38 sati prilikom polaska vlaka iz kolodvora Karlovac iz predzadnjeg vagona vlaka iskočila je majka s dvoje djece. Svo troje putnika je zadobilo teške tjelesne ozljede, no nalaze se izvan životne opasnosti. Prevezeni su u Opću bolnicu Karlovac', priopćili su iz HŽ-a.

Nakon istrage znat će se razlozi iskakanja, a kako dodaju iz HŽ-a, od 1. siječnja 2012. godine ovo je šesti slučaj iskakanja putnika iz vlaka. Apeliraju na građane da zbog vlastite sigurnosti i sigurnosti željezničkog prometa iz vlaka izlaze isključivo u kolodvorima i na stajalištima dok vlak stoji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene