Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sutkinja Vesna Žužić, supruga velikogoričkog tajkuna i vlasnika Soliduma Željka Žužića, navodno vodi spor u kojem je na tuženoj strani i njen suprug!


Iako je riječ o očitom sukobu interesa, na Općinskom sudu u Velikoj Gorici, čini se, ne misle tako, piše Jutarnji list.  Naime, prema pisanju Jutarnjeg, sutkinji Žužić dodijeljeno je vođenje sudskog spora povezanog s Poljoprivrednom stanicom d.o.o. čiji je član Uprave i direktor, prema uvidu u Sudski registar, njezin suprug Željko Žužić. Zbog toga je, prema pisanju lista, Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici podnijelo zahtjev za izuzeće sutkinje Vesne Žužić iz tog slučaja s obrazloženjem da je riječ o sukobu interesa.

Vezani članci Kontroverzni slučaj oduzimanja imanja i nekretnina (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Odvjetnica 18 godina istjerivala pravdu na sudu: Kad je pomislila da je agonija završila bitka se nastavila još intenzivnije Slika nije dostupna Ukinute izvanredne mjere za velikogoričko područje

No, prema odluci koju je donijela v.d. predsjednice Općinskog suda u Velikoj Gorici, Irena Kvaternik, taj zahtjev za izuzeće je odbijen. Također je navedeno da na tu odluku sutkinje Kvaternik nije dopuštena žalba. Iako im se sutkinja Kvaternik, tvrdi Jutarnji, nije htjela očitovati o svojoj odluci, u sudskim se kuloarima priča kako je ona odbijanje zahtjeva za izuzeće i tvrdnju kako Vesna Žužić nije u sukobu interesa obrazložila, navodno, riječima 'gospođa Žužić nije ni tužitelj, ni odvjetnik, pa kao takva nije ni zainteresirana strana u tom slučaju'. Sutkinja Vesna Žužić, pak, u telefonskom razgovoru na upit kratko odgovorila: 'Ne mogu se očitovati o predmetima koje vodim, ali nikad se nije tražilo moje izuzeće', piše Jutarnji list.