Pokop Nikole Tureka (Foto: Pixell)
Pokop Nikole Tureka (Foto: Pixell) Foto: Pixell

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je, nakon provedene istrage, podignulo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv Nuše Bunić (21) zbog ubojstva bivšeg dečka Nikole Tureka kojeg je ubila nožem u lipnju ove godine.


"Okrivljenicu se tereti da je 15. lipnja 2017. u Varaždinu, na livadi u predjelu 'Pri beli kipi' pored Drave, nožem ubola 30-godišnjeg Nikolu Tureka u lijevu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju, a potom pobjegla s mjesta događaja, dok je oštećenik uslijed nanesene ozljede počeo obilno krvariti, pao u hipovolemični šok i zadobio moždani udar, s posljedicom da je 17. lipnja 2017. preminuo u Općoj bolnici Varaždin", stoji u priopćenju ŽDO-a u Varaždinu.

Vezani članci Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena - 4 Procurili rezultati obdukcije strankinje koja je pronađena mrtva u stanu u gradu Krku, slučaj je dobio veliki zaokret? Douglas Cane osuđen na 25 godina zatvora - 2 Vrhovni sud potvrdio presudu Britancu koji je osuđen na 24 godine zatvora zbog ubojstva na plaži Zrće

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora okrivljenici zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Podsjetimo, brutalno ubojstvo dogodilo se u lipnju ove godine. Nakon što ga je izbola nožem, Nuša Bunić je pobjegla, a Nikola Turek uz otvorenu ranu autom se ipak uspio dovesti do Kumičićeve ulice u gradu gdje ga je pronašao jedan prolaznik te obavijestio medicinsku pomoć i policiju.

Djevojka je policiji rekla da je bivšeg ubila u samoobrani te je protiv preminulog mladića podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.