Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica za ubojstvo

Ubila bivšeg: Nuša (21) je Nikolu ubola nožem u vrat, prerezala mu arteriju i pobjegla

Pokop Nikole Tureka (Foto: Pixell)
Pokop Nikole Tureka (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je, nakon provedene istrage, podignulo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv Nuše Bunić (21) zbog ubojstva bivšeg dečka Nikole Tureka kojeg je ubila nožem u lipnju ove godine.

"Okrivljenicu se tereti da je 15. lipnja 2017. u Varaždinu, na livadi u predjelu 'Pri beli kipi' pored Drave, nožem ubola 30-godišnjeg Nikolu Tureka u lijevu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju, a potom pobjegla s mjesta događaja, dok je oštećenik uslijed nanesene ozljede počeo obilno krvariti, pao u hipovolemični šok i zadobio moždani udar, s posljedicom da je 17. lipnja 2017. preminuo u Općoj bolnici Varaždin", stoji u priopćenju ŽDO-a u Varaždinu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Psihijatar Špiro Janović (Foto: Dnevnik.hr) Psihijatar JANOVIĆ za DNEVNIK.hr Što je Nušu Bunić natjeralo da prijeđe granicu i ubije bivšeg dečka? "To je duboka patologija..."

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora okrivljenici zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Podsjetimo, brutalno ubojstvo dogodilo se u lipnju ove godine. Nakon što ga je izbola nožem, Nuša Bunić je pobjegla, a Nikola Turek uz otvorenu ranu autom se ipak uspio dovesti do Kumičićeve ulice u gradu gdje ga je pronašao jedan prolaznik te obavijestio medicinsku pomoć i policiju.

Djevojka je policiji rekla da je bivšeg ubila u samoobrani te je protiv preminulog mladića podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene