Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Opatiji i Rijeci

Uhićene prostitutke, usluge naplaćivale 300 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska policija prijavila je 11 prostitutki u dobi između 19 i 53 godine.

Radi se o deset hrvatskih državljanki, starosti od 19 do 53 godine te o 47-godišnjoj državljanki Bosne i Hercegovine, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

"Spomenute osobe zatečene su tijekom provođenja pojačanih mjera i radnji u cilju suzbijanja prostitucije i to od početka siječnja do 7. ožujka ove godine u stanovima ili na otvorenom prostoru u raznim dijelovima Rijeke te u Opatiji. Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako su usluge nudile putem oglasnika, većinom po cijeni od 300 kuna nadalje", navodi se u policijskom priopćenju.

Progovorila o elitnoj prostituciji u Hrvatskoj: 'To je bio njihov izbor'

U jednom od slučajeva za prostituciju je prijavljen i 40-godišnji hrvatski državljanin koji je navodno dogovarao pružanje navedenih usluga jedne od osumnjičenih. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene