Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Policija objavila detalje: Automobilom udario radnika komunalca, ubio ga na mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dovršila očevid prometne nesreće na Rabu u kojoj je u četvrtak smrtno stradala jedna osoba.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 9:15 na DC-105 kod Lopara na Rabu jedna osoba je smrtno stradala. Riječ je o 44-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je u trenutku nesreće, kao djelatnik državne tvrtke, sudjelovao u sanaciji i čišćenju kolnika spomenute ceste, javlja PU primorsko-goranska nakon obavljenog očevida.

Utvrđeno je da se nesreća dogodila jer 21-godišnji vozač upravljajući osobnim vozilom VW Golf riječkih registarskih oznaka nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na cesti. Nije se mogao zaustaviti pa je udario u 44-godišnjeg pješaka. Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći, pješak je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Strava na državnoj cesti: U prometnoj nesreći smrtno stradao motociklist

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nejasne okolnosti Strašna nesreća u Zagrebu: Auto naletio na električni skuter, poginuo muškarac

Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, zamjenica državnog odvjetnika naložila je provedbu obdukcije tijela u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci. ''Protiv 21-godišnjeg hrvatskog državljanina se podnosi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju utvrđivanja svih okolnosti ove teške nesreće'', kazali su iz policije.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene