Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog nesretne ljubavi objesio se vijećnikov sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maturant šibenske gimnazije u dobi od 17 godina, odlikaš, aktivni nogometaš NK Vodice, vrstan glazbenik na gitari i sin Ivice Juričeva Martinčeva, vijećnika Gradskog vijeća Grada Vodica, objesio se o unutarnje stepenice svoje obiteljske kuće smještene na vodičkoj rivi među desetinama popularnih kafića i restorana.

Obješeno tijelo sina jučer nešto nakon sedam sati pronašao je njegov otac Ivica koji ga je pokušao reanimirati, ali nije uspio.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme kupanja Strašna tragedija: Otac pokušao spasiti sina od utapanja pa zajedno izgubili život Ilustracija Brzo ga ulovili Je li ovo najneuspješniji lopov? U dva dana u Vodicama pokušao provaliti u tri kuće, nasreću nije mu išlo po planu

Neslužbeno smo doznali da se kao pozadina odluke o samoubojstvu potiho spominje neuzvraćena ljubav. U šibenskoj gimnaziji kažu da je 17-godišnjak odabir partnerice pred skorašnji maturalni ples komentirao riječima “da mu uskoro neće trebati nikakva partnerica”, na što njegovi kolege, poznavajući ga kao veseljaka, nisu obraćali pozornost.

Prema policijskim informacijama, prije nego što se mladić odlučio ubiti napisao je oproštajno pismo, točnije poruku roditeljima koju je ostavio na krevetu i na kojoj ih je zamolio za oprost, ali nije naveo razloge koji su ga naveli na samoubojstvo.

Vijest o iznenadnom stradanju mladog Vodičanina, kao i način na koji je sebi oduzeo život, osim zaprepaštene i šokirane obitelji i rodbine duboko je potresla cijele Vodice koje ga pamte kao dobrog, pristojnog i veselog mladića koji je, osim što je aktivno igrao u NK Vodice, bio najpoznatiji kao vrstan glazbenik na gitari. Aktivno je pjevao u crkvenom zboru i prve glazbene honorare zarađivao je svirajući na proslavama i svadbama.

Jednako tako, školske kolege iz šibenske gimnazije Faust Frančić ističu da je bio iznimno uspješan odlikaš, veseljak i druželjubljiv mladić.

Nakon pronalaska mrtvog tijela, policijski pripadnici na mjestu odogađaja obavili su očevid i odvezli tijelo na patologiju Opće bolnice u Šibeniku, gdje će se nakon obdukcije utvrditi točan uzrok smrti. Pravi motivi i razlozi iznenadnog samoubojstva mladića koji u životu nije imao nikakvih svađa u obitelji, financijskih, zdravstvenih ili sličnih problema, jednako kao što nije uživao u alkoholu ili opojnim drogama, nisu poznati

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene