Policija na autocesti (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)
Policija na autocesti (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Foto: Hrvoje Jelavi?/PIXSELL

Migrante koji su u petak navečer na području Metkovića ukrali automobil uhitila je splitska policija u subotu ujutro na odmorištu Mosor na autocesti A1, doznaje se od policije.


Dvojica Sirijskih migranata uhićena su kad su se ukradenim automobilom zaustavili na odmorištu, a splitski policajci potom su ih predali kolegama u Metkoviću.

Vezani članci Prizor iz filma 4700 kilometara daleko - 1 Kao 15-godišnjak s majkom i sestrama pobjegao u Hrvatsku: "Tata je htio udati svoje 9-godišnje kćeri. Mami je prijetio da će joj baciti kiselinu u lice" Policija, ilustracija Policija pronašla tijelo turskog migranta u rijeci Glini: Utopio se prilikom prelaska

U Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj tijekom dana trajala je kriminalistička obrada zbog kaznenog djela krađe.

Samo četiri dana ranije splitska je policija u nezakonitom boravku na području Hrvatske, u Sinju, pronašla četiri državljana Iraka koji su državnu granicu prešli izvan graničnog prijelaza i tako nezakonito ušli u Hrvatsku.

Policija je protiv njih poduzela mjere iz Zakona o strancima, pa im je nakon provedenog postupka izdano rješenje o povratku. (Hina)