Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodavao dozvole

Uhićen djelatnik Kalmetinog ministarstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dugogodišnji službenik i načelnik jednog odjela u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, čiji identitet u policiji, USKOK-u i Ministrarstvu nisu željeli otkriti, uhićen je danas zbog sumnje u korupciju.

Glasnogovornica Ministarstva Marina Halužan potvrdila je da je njihov djelatnik priveden u policiju, ali da o konkretnim sumnjama koje mu se stavljaju na teret ne može govoriti. Rekla je da je riječ o načelniku jednog odjela koji je bio i član povjerenstva pred kojim se polažu ispiti za upravljanje plovilima. Osumnjičeni je u Ministarstvu zaposlen 15 godina.

Pročitajte i ovo Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara? Zoran Milanović Poslao poruku biračima Milanović: “Rijeke pravde dolaze, oprat će ovu ustajalu smrdljivu Plenkovićevu močvaru“

>> Kalmetin vozač odlazi u zatvor

Neslužbeno se doznaje da policija i USKOK osumnjičenog povezuju s nezakonitostima oko izdavanje, odnosno 'prodaje' dozvola za upravljanje plovilima. Halužan je dodala da su policiji, koja je jutros ušla u Ministarstvo i pretražila neke prostore, predali određenu dokumentaciju. U USKOK-u i policiji nisu željeli otkriti nikakve pojedinosti o novoj antikorupcijskoj akciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene