Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Normaliziran promet

Ogulin: Iskočio vagon teretnog vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željeznički promet kroz kolodvor Ogulin normaliziran je u 10,15 sati te svi vlakovi na relaciji Zagreb - Split i Zagreb - Rijeka prometuju nesmetano, izvijestila je glasnogovornica HŽ-a Vlatka Škorić.

Promet je bio u prekidu, kako je izvijestio HŽ, od 3,15 sati zbog skliznuća jednog vagona teretne kompozicije s tračnica. Uzrok i posljedice tog događaja utvrđuju se očevidom karlovačke Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Ilustracija od 1. veljače HŽ ima važnu obavijest za putnike u Zagrebu: Dio vlakova se otkazuje, očekuju se znatna kašnjenja Akcija spašavanja HGSS-a Nije mu bilo spasa HGSS dobio dojavu o tijelu bez svijesti: Kad su stigli vatrogasci su ga već reanimirali, ali bezuspješno

Podsjetimo, noćas oko 3.30 sati došlo je do iskakanja teretnog valak iz tračnica na željezničkom kolodvoru Ogulin. Nitko nije ozlijeđen i nema informacija o počinjenoj materijalnoj šteti. 'Do iskakanja jednog vagona teretnog vlaka došlo je prilikom spajanja dvaju kompozicija teretnog vlaka', rekla je Tamara Grgić glasnogovornica PU karlovačke. Dodala je kako se očekuje da će željeznički promet biti normaliziran oko 10 sati.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene