Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj ubojstva

Zbog djevojke ubo 24-godišnjaka nožem u leđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražnom sucu u Splitu priveden je 22-godišnji V. I. koji je jučer u Bolu na Braču pokušao ubiti 24-godišnjeg M. J. iz Segeta.

V.I., otprije dobro poznat policiji, M. J. je u leđa ubo nožem 'skakavcem' čija je oštrica dugačka 8,2 centimetra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokušaj ubojstva Uključio se u noćnu svađu na ulici pa izvukao nož i ubo muškarca Ilustracija trčao za njim Drama kod susjeda: Maloljetnik izbo 39-godišnjaka nakon svađe u prometu

Sukobili su se zbog V.I.  bivše djevojke, 20-godišnje L. E. iz Pučišća. V.I. i L.E.  posvađali su se blizu crkve sv. Ante u Bolu. Budući da je M.J.  stao u obranu djeovjke, V.I.  ga je sačekao i zario mu nož u leđa.Kod crkve su pronađeni tragovi krvi, a 'skakavac' je nađen je na terasi napuštenog paviljona 'Bijela kuća'.

V. I. prošle je godine, u kolovozu, na tržnici u Bolu prijetio djevojci i stavio joj nož pod grlo. Spasila su je dva prolaznika. U rujnu ju je udario nogom ispred ugostiteljskog objekta, a dva dana potom ona je oštetila njegov automobil. L. E.  ga je prijavila policiji zbog slanja tridesetak prijetećih SMS-ova. M. J. je s Brača jučer gliserom prevezen u splitsku bolnicu. Operiran je i oporavlja se na Odjelu torakalne kirurgije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene