Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog alkohola izbo dvojicu muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je dvojicu braće (25 i 23 godine) koji su jučer napali dvojicu gostiju u jednom kafiću, pri čemu je stariji brat ubodima nožem teško ozlijedio jednog, a lakše drugog muškarca.

Policija, koja starijeg brata sumnjiči za pokušaj ubojstva, danas je izvijestila da su dvojica muškaraca (60 i 41 godina) jučer oko 15,15 sati sjeli na terasu kafića "Patria" u naselju Špansko, a preko puta njih sjedila su braća.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Mlađi brat, vidno alkoholiziran, došao je potom do njihova stola i pitao ih zašto ga tako mrko gledaju, što su gosti ignorirali, ali ih je ovaj nastavio provocirati.

Ubrzo se u svađu uključio i stariji brat te je izbila tučnjava, a
60-godišnjak ga je udario pepeljarom u lice pa je ovaj izvadio nož skakavac i ubo ga u zatiljak glave, a 41-godišnjaka je oborio na pod i nožem ga ubo u bedro i stražnjicu.

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica i Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je 60-godišnjak teško ozlijeđen (ubodna rana u zatiljak s oštećenjem kosti lubanje), a 41-godišnjak lakše.

Braća su se nedugo zatim sami prijavili policiji koja ih je privela u postaju i nad njima provodi kriminalističku obradu.

Policija je izvijestila da je starijem bratu alkotestom izmjereno
2,61 promil alkohola u krvi, dok je mlađi bio toliko pijan da alkotest putem 'dregera' nije bio moguć.

Obojica su od ranije poznata policiji po kaznenim djelima zlouporabe opojnih droga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene