Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prava drama odigravala se na Čiovu, u naselju Mastrinka, gdje su specijalci i policija tri sata uvjeravali muškarca da ne aktivira plinsku bocu.


Što je razlog zbog kojega je čovjek iz kuće izbacio ženu i dijete i zabarikadirao se s plinskom bocom, prijeteći da će sve dići u zrak, još uvijek se ne zna.

Vezani članci Svaki korisnik plina u kućanstvu u Hrvatskoj ima svog opskrbljivača Novi udarac na novčanike građana: Plin bi trebao znatno poskupjeti, ali ima i dobrih vijesti Eksplozija na autobusnom kolodvoru u Celju Eksplozija na autobusnom kolodvoru u Celju, više ljudi ozlijeđeno. Policija upozorava građane da se ne približavaju

Policija je oko 20 sati i 15 minuta riješila krizu nakon dugotarajnog pregovaranja. Kuća u koju se zatvorio 43-godišnjak okružili su specijalci, policija, vatrogasci i Hitna pomoć, a situacija je riješena nakon par sati.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.Neslužbeno doznajemo da je svemu kumovao alkohol. Navodno je prije no što je drama počela, viđen u susjedstvu vidno alkoholiziran. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.