Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio prijavu

Zaprijetio smrću djelatnici Centra za socijalnu skrb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija zbog prijetnje smrću djelatnici za socijalnu skrb kazneno prijavila 48-godišnjeg B.T. iz Splita, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Prijavljeni muškarac je u petak došao u Centar za socijalnu skrb i tamo nezadovoljan odlukom stručnog tima djelatnici 41-godišnjoj S.K. zaprijetio smrću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gotovčeve nadzire socijalna služba Slika nije dostupna Vis: Šef CSS-a oštetio stariju osobu za 4 milijuna kuna?

>> Prijetio da će ubiti susjeda pa mu u kući pronašli oružje i eksploziv

Kako se doznaje u policiji, B.T. je psovao i naposljetku S.K. rekao da će je 'opaliti štakom' oslovivši je pogrdnim imenom. Nakon toga ga je zaštitar izvodio izvan kancelarije, a 48-godišnjak je poručio: 'Nisan ja doša od tebe tražit 100 kuna, doša san zbog svoje dice. Vratit ću se čim ozdravim, a ono oružje koje mi je zadnji put oduzela policija nije sve što imam'.

Nedugo nakon toga policija je pronašla B.T. i pretražila mu stan. On im je dobrovoljno predao 10 puščanih streljiva kalibra 7,62 milimetra. Osim za prijetnju policija je 48-godišnjeg muškarca prijavila i zbog narušavanja reda i mira. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene