Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Željeznički promet obustavljen

Zaprešić: Biciklist smrtno stradao u naletu vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zaprešiću, na pružnom prijelazu Prudnice, dogodila se nesreća u kojoj je nastradao jedan biciklist.

U 17:20 na pružnom prijelazu Prudnice u Zaprešiću dogodila nesreća u kojoj je putnički vlak naletio na biciklistu koji je na mjestu preminuo, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

>> Automobil podletio pod brzi vlak, poginuo vozač

Iz HŽ-a kažu da je prijelaz osiguran svjetlosnom i zvučnom signalizacijom te polubranicima, koji su u trenutku nesreće bili ispravni. Pruga Savski Marof -Harmica zatvorena je za promet do daljnjega, a očevid obavljaju policijski službenici postaje Zaprešić.

'HŽ Infrastruktura izražava svoju iskrenu sućut s obitelji poginuloga i u ovoj prilici apelira na sve sudionike u prometu da poštuju prometne znakove i signalizaciju te da prije svakog željezničko-cestovnog prijelaza, bez obzira na razinu njegova osiguranja, uspore i uvjere se je li pruga prazna i prolaz slobodan kako bi se ovakve tragedije na hrvatskim prugama događale što rjeđe', ističe se u priopćenju HŽ-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene