Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je razbila lanac krijumčara alkohola i alkoholnih pića te otkrila ilegalna pecaru.


Djelatnici PU požeško-slavonske i slavonsko-brodske Carinarnice priveli su pet vlasnika obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, jednog malog proizvođača alkoholnih pića i dvije fizičke osobe.

Vezani članci Predsjednik RH Zoran Milanović i ministar obrane Mario Banožić u Požegi - 6 Predsjednik Milanović opet udario po Jandrokoviću: "On je Plenkovićev batler, ukrao je dokument koji sam poslao Saboru" Slavonski Brod - 4 Sedmi grad po veličini u Hrvatskoj živi u dvije krajnosti: Od bajkovitih likova do nimalo bajkovitih problema koji traju već više od desetljeća

U akciji je zaplijenjeno 7 787 litara ilegalno proizvedene rakije, oko 5 500 litara sirovine za proizvodnju alkoholnih pića, 170 litara etilnog alkohola, 458 litara i 100 grama ekstrakta baze za proizvodnju alkoholnih pića. Zaplijenjeno je i šest kotlova za pečenje rakije. Željko Grgić, načelnik Odjela kriminalističke policije PU požeško slavonske, rekao je kako je riječ o najvećoj akciji ove vrsti na području Požeške i Brodske županije.