Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Novom Zagrebu

Zaplijenjeno 300 grama kokaina vrijednog 150 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto manje od 300 grama kokaina, koji bi u prodaji na veliko na ilegalnom tržištu vrijedio oko 100 tisuća kuna, a na malo i do 150 tisuća kuna, zaplijenjeno je od 48-godišnjaka i 47-godišnjaka u Novom Zagrebu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policija je prilikom legitimiranja 48-godišnjaka u večernjim satima prije dva dana, pronašla dva papirnata paketića s 3,4 grama kokaina i oko 2,5 tisuće kuna. Nakon toga pretražen mu je stan i pronađeno još 284 grama kokaina pakiranog u dvije vrećice i šest papirnatih paketića, digitalna vaga s tragovima kokaina, tri vrećice s više od kilograma praškaste materije koja je služila za miješanje s kokainom radi povećanja mase, mlinac za kavu s ostacima kokaina i punila te 24 900 eura, za kojeg se sumnja da potječe od preprodaje droge i devet komada puščanog streljiva.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi" Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora"

>> U vozilu mu pronašli marihuanu, a u kući bombe

Kod 47-godišnjaka, za kojeg se sumnja da je kupovao drogu od 48-godišnjaka za daljnju prodaju, isti dan u poslijepodnevnim satima pronađeno je 9,2 grama kokaina pakiranog u vrećice.

Protiv osumnjičenog 48-godišnjaka podnesena je kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama nedozvoljenog posjedovanja, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, te je uhićen, dok je protiv 47-godišnjaka kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno neovlaštene proizvodnje i prometa drogama podnesena redovnim putem. Obojica su policiji poznati od ranije, po raznim kaznenim djelima, od krađa do onih povezanih uz drogu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene