Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta 100.000 kuna

Zapalio se kombajn, izgorjela pšenica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru koji je poslijepodne za vrijeme žetve, na poljskom predjelu ‘Jerkov Stan’ nedaleko od Vrbanje na županjskom području, prouzročilo samozapaljenje kombajna, izgorjela je pšenica zasijana na 13 hektara poljoprivredne površine, izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Prema riječima glasnogovornika vukovarsko-srijemske policije Krunoslava Žgele, tek se trebaju utvrditi uzroci koji su doveli do samozapaljenja kombajna koji je pšenicu vršio na površinama u vlasništvu Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Žaper, s obzirom na to da očevid još uvijek nije započeo.

Pročitajte i ovo Automat za naplatu parkiranja Svaka čast Ovaj grad je svojim stanovnicima osigurao besplatan parking i dimnjačarske usluge Slika nije dostupna Na usluzi i mobilni šalter Građanima s poplavljenog područja osobne iskaznice na teret proračuna!

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je šteta, prema procjeni vlasnika poljoprivredne površine, oko 100.000 kuna. Na poljoprivrednoj površini na kojoj se dogodio požar pod pšenicom je oko 27 hektara.(Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene