Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatila ga vatra

Zapalio kuću, pa umalo i sam izgorio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć oko 20,56 sati u obiteljskoj kući vlasnika koji je preminuo, u Nazorovoj 19, u selu Sopje nedaleko Slatine neočekivano je planuo požar da bi samo koji trenutak poslije mještani primijetili kako iz zapaljene kuće istrčava nepoznata osoba i sa sebe skida zapaljene dijelove odjeće.

Nepoznati čovjek ubrzo je nestao u automobilu koji ga je, stotinjak metara dalje od zapaljene kuće, očito čekao. O požaru u kojem je izgorjela unutrašnjost obiteljske kuće, u kojoj nitko nije živio, policija još nije izvijestila javnost, a prema neslužbenim izvorima sve ukazuje da se radi o namjernom zapaljenju tuđe kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

U gašenju požara sudjelovali su vatrogasci DVD Sopje i profesionalni vatrogasci JVP iz Slatine koji su potvrdili kako su u svim prostorijama pronalazili zapaljene dijelove namještaja i odjeće, a u jednoj i prazan kanistar u kojemu je vjerojatno bilo gorivo s kojim je nepoznati palitelj izazvao požar.

Palitelj je na cesti, nedaleko zapaljene kuće, izgubio torbicu, kakvu mnogi nose vezanu oko struka, pa će po njezinom sadržaju policija vrlo vjerojatno otkriti njegov identitet.

Policija provjerava i ambulante i liječnike jer se sumnja da je palitelj prilikom potpaljivanja kuće zadobio opekotine zbog kojih bi mogao potražiti pomoć liječnika. (Agencija VLM)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene