Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao što je i inače procedura s dragovoljnom predajom oružja, građanka kojaje nazvala policiju i prijavila da ima ilegalno oružje, neće biti prekršajno ni kazneno prijavljena.


Ukupno 52 ručne bombe, 10 mina, 16 ručnih dimnih bombi, pet pištolja, osam pušaka, četiri prigušivača, 9000 komada streljiva i drugo oružje građanka je dragovoljno predala zagrebačkoj policiji.

Kao što je i inače procedura s dragovoljnom predajom oružja, građanka je nazvala policiju koja je potom u civilnom vozilu pokupila oružje iz njezine kuće.

Vezani članci Probila zaštitnu ogradu i upala automobilom u jamu na gradilištu Automobilom probila ogradu i upala u nekoliko metara duboku jamu na gradilištu osječke bolnice Srednjoškolski đački dom u Zadru Policija kazneno prijavila ravnatelja učeničkog doma: Strancima privatno naplaćivao karantenski smještaj u domu

'Ovom prilikom podsjećamo da se protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak te pozivamo sve one koji dragovoljno žele predati ilegalna ubojita sredstva neka to, bez straha od sankcija, učine pozivom na broj 192 ili najbližoj policijskoj postaji. Molimo građane da oružje i eksplozivna sredstva ne donose sami u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja nego će stručni i osposobljeni policijski službenici u civilnoj odjeći i vozilom bez policijskih oznaka, doći kod njih i preuzeti oružje.

Dobar posao u Iraku: Iz Karlovca krenulo oružje vrijedno gotovo 40 milijuna kuna

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92', poručila je zagrebačka policija. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook