Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagrepčanin pokušao ubiti mladića iz Poreča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ulazu u zgradu u Ulici Ivana Gorana Kovačića 41-godišnji Zagrepčanin pokušao ubiti 20-godišnjeg mladića iz Poreča, nakon čega je pobjegao, no ubrzo je uhvaćen u Novigradu, izvijestila je PU istarska.

Zagrepčanin T.Z. je, iz zasada neutvrđenog razloga, oko 19,20 sati ispred ulaza u zgradu u porečkoj Ulici Ivana Gorana Kovačića broj 3 pucao na mladića L.I., ali ga je promašio.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Poreču - 2 Snažan vjetar i kiša FOTO/VIDEO Pogledajte timelapse nevremena koje je poharalo Poreč: "Sve je došlo u sekundi, počeli smo panično trčati prema autu" Najprestižnije vinsko natjecanje u Istri - 4 Svjetska atrakcija Poreč domaćin prestižnog natjecanja: "Boja, aroma i okus - tri su komponente koje se moraju savršeno spakirati u jednu čašu"

Nakon pokušaja ubojstva pobjegao je, a policija je odmah krenula u potragu. Pod pojačanom kontrolom bile su sve istarske prometnice, a oko 21,40 sati policija je bjegunca pronašla u Novigradu. Pri uhićenju nije pružao otpor.

Nad njim se u porečkoj policijskoj postaji provodi kriminalistička obrada koja bi trebala otkriti koji je motiv pokušaja ubojstva mladića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene