Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osveta zbog štete

Zagrebački kirurg ubio kozu i kozliće jer su mu obrstili nasade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Nerezina na Malom Lošinju 64-godišnji Zagrepčanin iz malokalibarske puške je usmrtio kozu i osam kozlića iz stada koje mu je upalo na imanje i obrstilo nasade voćaka i cvijeća.

Neimenovani Zagrepčanin mašio se za svoju malokalibarsku pušku kad je u dvorištu svoje vikendice zatekao 30-ak koza i kozlića. Koze su u dvorištu obrstile zasađene nasade voćaka i cvijeća, nakon čega je 64-godišnjak ispalio više hitaca i usmrtio kozu i osam kozlića. Potom je s 58-godišnjim prijateljem iz Zagreba, s kojim je doputovao, uhvatio i vezao četiri kozlića, a preostale životinje su otjerali.

U policiji kažu kako nisu utvrdili tko je vlasnik stada, budući da životinje nisu bile obilježene. O svemu su obavijestili državno odvjetništvo, a zbog kršenja Zakona o oružju protiv 64-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Malom Lošinju.

Mediji javljaju da je riječ o zagrebačkom kirurgu koji nije imao dozvolu za pušku. Policiju su o pokolju obavijestili mještani, a policajci su navodno kozliće pronašli oderane i spremljene za zamrzivač.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U ožujku rekonstrukcija Suđenje za ubojstva gardista na Lošinju 1991. Slika nije dostupna Varala starije i nemoćne Razotkrivena lošinjska prevarantica



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene