Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ni provjerio je li joj dobro

Zagrebačka policija traži očevidce: Vozač teško ozlijedio djevojčicu koja je prelazila zebru pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traži očevidce prometne nesreće u Baštijanovoj ulici u Zagrebu, u kojoj je nepoznati vozač naletio na djevojčicu te pobjegao s mjesta nesreće. Djevojčica je u nesreći teško ozlijeđena.

U četvrtak navečer oko 19:20 policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći u Baštijanovoj ulici u zagrebu, u kojoj je u naletu automobila ozlijeđena djevojčica. Nesreću je skrivio nepoznati vozač Opela Corse, tamnije boje, koji je nakon nesreće pobjegao s mjesta događaja, bez pružanja pomoći unesrećenom djetetu ili obavijesti policiji, izvijestio je jutros PUZ.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Iako je prema prvim izvještajima priopćeno da je bila riječ o lakšim ozljedama, djevojčica je u nesreći teško ozlijeđena, a automobil je na nju naletio u trenutku dok je prelazila zebru u navedenoj ulici.

Policija još uvijek traga za vozačem koji je skrivio tu nesreću te pozivaju potencijalne očevidce da se jave na brojeve 01 6530 870 ili 192, u slučaju da imaju bilo kakave informacije o toj nesreći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene