Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im

Prepoznajete muškarce s fotografija? Zagrebačka policija traži ih zbog prevara i krivotvorenja isprava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija traži dvojicu muškaraca zbog kaznenih djela prevare i krivotvorenja isprave. Objavili su i njihove fotografije i pozvali građane da im jave ako ih prepoznaju.

27. veljače ove godine oko 14:10 u Zagrebu u Martićevoj ulici nepoznati je počinitelj počinio kaznena djela prevare i krivotvorenja isprave. Nepoznati je muškarac u dobi od oko 50 do 55 godina, visine oko 180 do 185 cm, srednje tjelesne građe, sijede kose.

U trenutku počinjenja djela bio je odjeven u smeđu jaknu, zeleni gornji dio zelene trenirke, plave traperice i bijelo-crne tenisice. Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca kojega dovode u vezu s tim.

Tražen zbog prevare

Zagrebačka policija traži muškarca s fotografija, povezuju ga s kaznenim djelom prevare. Naime, 2. kolovoza prošle godine oko 18:30 u Zagrebu u Draškovićevoj ulici nepoznati je počinitelj prevario starijeg muškarca.

"Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu", priopćeno je iz PU zagrebačke.

Muškarac kojega traže ima oko 55 do 60 godina, visine je oko 180 cm, jače tjelesne građe, sijede kose, a tada je nosio dioptrijske naočale i bio odjeven u plave traperice, kariranu košulju kratkih rukava i crne cipele.

Policija moli građane da ako imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste V. policijsku postaju Zagreb na broj 01/4570-120 ili njima najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokušavao ostvariti kontakt Zaražen koronom izlazio iz izolacije i prijetio ženi, policija ga uhitila u Osijeku

Pročitajte i ovo Silvio Bašić, predsjednik Upravnog vijeća KB Dubrava GOST DNEVNIKA NOVE TV Novi predsjednik Upravnog vijeća o saboteru u KB Dubrava: "Patološki procesi, žalosno i gnjusno. To je netko tko dobro poznaje bolnicu"

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i na e-mail v.pp.zagreb@mup.hr. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene