Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zagreb: Vlasnik stana i šogor svladali i zadržali provalnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik stana u zagrebačkom naselju Jarunu i njegov šogor uhvatili su sinoć na djelu provalnika koji je ušao u stan nakon što je vlasnikovoj supruzi u trgovini ukrao ključeve stana, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Provalnik se do ključeva stana u Kružnoj ulici domogao ukravši vlasnikovoj 31-godišnjoj supruzi torbicu s dokumentima, novcem i ključevima od stana i automobila dok je kupovala u trgovačkom centru na Črnomercu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odličan i miran učenik Split: Nasilnici pretukli učenika, čuvar navijao Slika nije dostupna Optuženi za napad Oteli i pretukli taksista zbog seksa na zadnjem sjedalu

Žena je krađu odmah prijavila policiji i nazvala 31-godišnjeg supruga rekavši mu da odmah ode u stan. Suprug je zajedno s tri godine starijim šogorom oko 20,30 sati ušao u stan, gdje je provalnik već "operirao" po spavaćoj sobi.

Shvativši da je uhvaćen na djelu, uljez je pokušao pobjeći. Došlo je do tučnjave, pri čemu je stradao i dobar dio inventara u stanu, no vlasnik i njegov šogor uspjeli su na kraju svladati provalnika i zadržati ga do dolaska policije koju je, čuvši razbijanje, pozvao susjed.

Osim što je ostao bez plijena i slobode, 29-godišnji provalnik je "zaradio" i nagnječenje prstiju i posjekotinu na glavi.

Vlasnik stana nije ozlijeđen, a njegov šogor je prošao samo s ogrebotinama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene